Bestellen 2018-01-16T19:26:47+00:00

Nu denk je dat wil ik ook! 

Logisch, want wie wil dit nou niet! 😉

Wanneer je wilt bestellen bij Young Living heb je drie opties:

  • Koop Savvy Minerals via de website van Young Living als gewone klant, ook wel detailhandelklant.
  • Bestel make-up via een van onze Young Living-teamleden (je bestelt dan mee met hun maandelijkse bestelling). Stuur ze een bericht via de Ons Team-pagina.
  • Maak een account aan en wordt member (klik hieronder op degene die je heeft geïntroduceerd). Nu profiteer je zelf van 24% korting!

Een member wordt ook wel een distributeur genoemd. Klinkt heel spannend, maar dat is het niet! Ze hanteren deze term, maar er zit niets aan vast. Je hebt totaal geen verplichting, behalve dat als je binnen een jaar niet voor 50,- euro bestelt, dan word je uit het systeem gehaald.

Young Living heeft ook een te gek spaarprogramma! Dit noemen ze Essential Rewards (ER) en het is een van de twee manieren om gratis producten te verkrijgen (het is net als Airmiles sparen). Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met een van onze teamleden. De andere manier betreft de promotionele acties. Elke maand wordt er een email verstuurd met daarin de actie van de maand. Meestal houdt dit aan dat je voor een x bedrag bestelt en dan gratis promoproducten krijgt. En geloof mij: daar word je heel blij van!

Als je op een van de buttons hieronder klikt, zie je trouwens een Young Living id staan. Wij zijn geen verkopers (wij maken 0,0 winst als we iets voor je meebestellen), maar als je een id opgeeft wanneer je member wordt, kan diegene je begeleiden en coachen tijdens je nieuwe avontuur!

Klik hieronder op degene die je heeft geïntroduceerd  

en maak gelijk een gratis account aan! De prijzen van de heerlijke producten uit de Savvy Minerals-lijn liggen tussen de 15,- en 50,- euro.

Debbie Hehanussa
Vanessa Veenendaal
Eva Capello
Sanne Buenen
Jelly Hamberg
Karlijn Docter
Fleur Verhoeven
Marloes Lubbers-ter Steege
Brenda Luteijn
Nathalie Bekamp
Kim van Grinsven
Len Berghuis-Rumahlaiselan