Gezichtsverzorging 2018-01-09T22:19:07+00:00

Wanneer je ervoor kiest om healthy met je huid en lichaam om te gaan, zou het stiekem zonde zijn om deze gezonde stap niet door te trekken naar de algehele verzorging van je gezicht. Optimaal investeren in jezelf! En om dat goed te kunnen doen, is er naast de Savvy Minerals ook een heerlijke lijn met prachtige gezichtsverzorgingsproducten.

Deze rijke crème voedt uw huid voor een gladder, jeugdiger uiterlijk. Zijn hoofdingrediënt methylsulfonylmethane (MSM) ondersteunt de vorming van collageen om de stevigheid van de huid te verbeteren en dunne lijntjes te vervagen. De etherische oliën van geranium, mirre, sandelhout en ylang ylang kalmeren en verzachten de huid, terwijl wierook en gojibes zaadolie de vorming van collageen stimuleren.

Rijpere huid heeft extra verzorging nodig – Boswellia Wrinkle Cream egaliseert, verfijnt en verheldert uw huid zodat deze een gezonde, jeugdige glans krijgt!

Breng met opgaande streken een kleine hoeveelheid Boswellia Wrinkle Cream aan op gezicht en hals.

Wolfberry Eye Cream™ kan in de ochtend en in de avond worden aangebracht om een opgeblazen uiterlijk en wallen onder de ogen te verminderen, en om de huid te verstrakken. Wolfberry Eye Cream is samengesteld uit olie die zorgvuldig is geëxtraheerd uit het zaad van de Ningxia gojibes. Gojibesolie, dat van nature rijk is aan vitamine E en lynolzuur, heeft een ongebruikelijke samenstelling die haar ideaal maakt om de huid te voeden en te hydrateren. Aziatische vrouwen waarderen de olie zeer vanwege de regenererende eigenschappen en het vermogen de verouderende huid te beschermen en de huid een gezonde teint te geven.

Breng ’s avonds voorzichtig een kleine hoeveelheid crème aan onder de ogen. Herhaal in de ochtend indien gewenst.

Sandalwood Moisture Cream is een zeer hydraterende vochtinbrenger doordrenkt met pure Young Living etherische oliën. Methylsulphonylmethaan (MSM) – een natuurlijk voorkomend, plantaardig chemisch middel dat de huid verzacht en elasticiteit bevordert. Etherische oliën: lavender, rosemary, sandalwood, myrrh

Reinig en egaliseer met Orange Blossom Facial Wash™. Breng met opwaartse streken een kleine hoeveelheid Sandalwood Moisture Cream™ aan op het gezicht en de hals.

NEW ART Skin Care System

ART® Skin Care System van Young Living reinigt, verstevigt en hydrateert uw gezicht op een veilige en effectieve manier om uw natuurlijke en eigen schoonheid naar voren te brengen. Met innovatieve, gezonde plantaardige en doeltreffende, huidvriendelijke etherische oliën, hebben we een huidverzorgingssysteem vervaardigd om te dienen als basis voor uw persoonlijke regime. Net als een kunstenaar een doek voorbereidt, zullen de producten van ART van Young Living uw teint verfrissen, vernieuwen en absoluut stralend laten aanvoelen. Dat is de schoonheid van ART!

ART GENTLE CLEANSER maakt gebruik van een milde schuim om onzuiverheden op te tillen en te vangen zonder de huid te irriteren of te ontdoen van zijn natuurlijke oliën.

ART REFRESHING TONER verwijdert alle resterende onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Met een perfect mengsel van etherische oliën, zal onze toner helpen de natuurlijke pH van uw huid in balans te brengen.

ART LIGHT MOISTURIZER helpt uw huid om gehydrateerd te blijven en een goede hydratatie te behouden. Het perfecte mengsel van etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zal uw gezicht schoon en soepel laten aanvoelen.

Invest in your body, skin, health. Invest in feeling super powerful. Invest in feeling a pure, strong woman!

Young Living heeft de verjongende en weldadige effecten van de beste kuuroorden direct bij u thuis gebracht met het A·R·T Crèmemasker. Deze formule is ontworpen om de huid diep te hydrateren en haar natuurlijke bescherming te versterken met ons exclusieve mengsel van hyaluronzuur en pure etherische oliën. Het Crème Masque pakt de effecten van het ouder worden aan om u te helpen uw huid gezond en jong te houden.

Volledig plantaardige ingrediënten zoals komkommer-extract, aloë vera, vitamine C en groene thee worden toegevoegd om de huid te kalmeren, beschermen en om gevoelige gebieden in het gezicht strak te trekken, waardoor de huid jonger en stralender aanvoelt. Gebruik dit product dagelijks met één van de producten uit de A·R·T-lijn om de blijvende voordelen te ontdekken van huidverzorging met etherische oliën.

  • Kan helpen het uiterlijk van fijne lijntjes te verzachten
  • Helpt de huid te beschermen, verzachten en strak te trekken
  • Kan helpen het natuurlijke beschermingssysteem van de huid te versterken
  • Helpt een gezonde, stralende huid te stimuleren

Binnen de Chinese traditie wordt de kracht van de orchidee al lang geroemd, en vandaag de dag worden de bloemblaadjes gekoesterd om hun herstellende en beschermende eigenschappen. Met A•R•T Renewal Serum, heeft Young Living de bijzondere eigenschappen van de orchidee (Phalaenopsis amabilis) gecombineerd met de huid verbeterende voordelen van pure etherische oliën en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten om een gezondheidsproduct als geen ander te maken.

De eersteklas ingrediënten in deze unieke formule werken in harmonie om de huid diep te voeden, hydrateren en haar jeugd te herstellen, voor zekerheid en gezondheid die van binnen uitstraalt.

  • Kalmeert en beschermt de meest kwetsbare delen van het gezicht
  • Voedt de huid diep, hydrateert haar en helpt haar jeugd te herstellen

Hieronder een filmpje als leuke, lekkere tip. Niet alleen goed voor je gezicht, maar eigenlijk voor heel je lichaam, wanneer je huid droog en jeukerig is: