Huid 2018-01-05T20:01:54+00:00
Met de Savvy Minerals Foundation-lijn brengt Young Living een hoogwaardig product op de markt dat ideaal is voor de gevoelige huid. Heel concreet: het is gemaakt met op mineralen gebaseerde ingrediënten en bevat geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, synthetische geurstoffen, synthetische kleurstoffen of opvullers. Bovendien is het niet getest op dieren en vegan friendly! Het minimaliseert het verschijnen van je poriën. Veel beter voor je huid, diervriendelijk en tegelijkertijd van een hoogwaardige kwaliteit, waarmee jij je natuurlijke schoonheid nog veel beter kunt laten zien!

De Savvy Minerals Foundation-lijn bevat een mooie variatie aan tinten, waarmee je je gezichtsteint prachtig kunt ophelderen en dankzij de long-lasting formule kun je de hele dag stralen! Of je nu gaat voor een naturel look, waarbij imperfecties en smetjes subtiel worden weggewerkt, of juist voor meer uitgesproken gaat, de minerale foundation dekt je letterlijk en figuurlijk!

Hoe breng je de foundation aan? 

 • Gebruik de Foundation Brush
 • Doe een klein beetje foundationpoeder in het dekseltje en ga hier met de kwast doorheen
 • Tik zachtjes tegen je kwast om overtollig poeder weg te tikken
 • Gebruik ronddraaiende bewegingen om de foundation aan te brengen
 • Herhaal dit voor de juiste dekking
 • Wil je meer controle? Begin dan met 2 a 3 keer spuiten van Mistring Spray op je kwast

De foundationkleuren 

Scroll naar links en rechts om de kleuren te zien:

Cool No 1 Warm No 1 Dark No 1
Cool No 2 Warm No 2 Dark No 2
Cool No 3 Warm No 3 Dark No 3
Dark No  4

Jouw tint en ondertoon

Bepaal de tint die het meest in de buurt komt van je eigen huidskleur. Kijk daarvoor naar de huid van je zogeheten benedenwang, dichtbij je kaaklijn.

Voor je ondertoon kun je het beste kijken naar de onderzijde van je onderarm. Zie je meer een groene tint, dan heb je een donkere ondertoon. Is het meer blauwig, dan heb je een koele ondertoon.

De warme kleuren komen het beste tot hun recht op gele, perzikkleurige en gouden ondertonen. De koele kleuren komen het beste tot hun recht op roze en rode ondertonen. De donkere kleuren hebben neutrale ondertonen.

Wanneer je je tint en ondertoon hebt bepaald, zou de juiste kleur prachtig moeten mengen met je natuurlijke huidskleur. Zie je niet het gewenste effect, probeer dan eens een tint donkerder. Je kunt het checken door de kleur aan te brengen op je zogeheten benedenwang, dichtbij je kaaklijn, en het te bekijken bij natuurlijk licht. Wanneer het als het ware opgaat (verdwijnt) in je huid dan heb je de juiste match! Hou er wel rekening mee dat je tint per seizoen kan verschillen.

Nog een goede tip: de foundationkleuren kunnen worden gemengd!

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.

Zelfvertrouwen is wat je krijgt, wanneer jouw natuurlijke schoonheid nog meer tot zijn recht komt met een gezonde, zongebruinde gloed! Creëer de perfecte contouren en combineer het met de andere producten uit de Savvy Minerals-lijn. De bronzer (bruiner) is long-lasting en kun je de hele dag door dragen, ook wanneer je een hele gevoelige huid hebt.

En het mooiste van alles: het is gemaakt met natuurlijke, op mineralen gebaseerde ingrediënten en bevat geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën of synthetische geurstoffen! Bovendien is het niet getest op dieren en vegan friendly!

Hoe breng je de bronzer aan? 

 • Breng eerst foundation aan
 • Doe een klein beetje bronzerpoeder in het dekseltje en ga hier met de kwast doorheen
 • Tik zachtjes tegen je kwast om overtollig poeder weg te tikken
 • Breng de bronzer aan op plekken waar de zon normaal ook haar stralen op schijnt (denk aan de jukbeenderen, neusbrug, voorhoofd en kin)
 • Bouw het gelijk op en gebruik niet teveel

De kleuren 

Er zijn nu twee mooie kleuren verkrijgbaar! Ga over de betreffende bronzer heen om te ontdekken hoe deze heet!

#20787

Crowned All Over

#20788

Summer Loved

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.

Blosjes op je wangen, dat straalt natuurlijke schoonheid en jeugdigheid uit! Een gezonde gloed die je de hele dag door kunt dragen. Combineer het met de andere producten uit de Savvy Minerals-lijn en straal! Dit luxe, hoogwaardig product mag niet ontbreken in je tasje.

De Savvy Minerals Blush komt in verschillende kleuren om verschillende huidtonen te complementeren en op natuurlijke wijze een blos op je wangen te toveren! Uiteraard bevat ook de rouge geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën of synthetische geurstoffen. Het is gemaakt met op mineralen gebaseerde ingrediënten en daarmee ideaal voor de gevoelige huid! Ook de rouge is niet getest op dieren en vegan friendly.

Hoe breng je de rouge aan? 

 • Breng eerst foundation aan
 • Doe een klein beetje rougepoeder in het dekseltje en ga hier met de kwast doorheen
 • Tik zachtjes tegen je kwast om overtollig poeder weg te tikken
 • Breng de rouge aan van je wangen langs je jukbeenderen naar je slapen toe
 • Bouw het gelijk op en gebruik niet teveel

De kleuren 

Er zijn nu drie heerlijke kleuren verkrijgbaar! Ga over de betreffende rouge heen om te ontdekken hoe deze heet!

#20795

I Do Believe You’re Blushin’

#20797

Passionate

#20796

Smashing

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.

Om jouw look compleet te maken, kun je de zogeheten “veil setting powder” van de Savvy Minerals gebruiken. Met dit makkelijk aan te brengen product creëer je highlights en laat je fijne lijntjes, rimpeltjes, poriën en kleine imperfecties vervagen tot een glossy resultaat, waarbij je huid een airbrushed look krijgt. Je kunt het ook apart dragen voor een mooie no-makeup look of in combinatie met de Savvy Minerals Foundation voor een meer polished look. Het verlengt het dragen van je foundation en de andere minerale make-up en ook dit kun je de hele dag door dragen!

De Savvy Minerals Veil werkt met alle soorten huidtonen! Het bevat geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën of synthetische geurstoffen. Het is gemaakt met op mineralen gebaseerde ingrediënten, niet getest op dieren en vegan friendly.

Hoe breng je de finish aan? 

 • Doe een klein beetje van de zogeheten Veil-poeder in het dekseltje en ga hier met de kwast doorheen
 • Tik zachtjes tegen je kwast om overtollig poeder weg te tikken
 • Breng het met ronddraaiende bewegingen aan op je huid

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.