Lippen 2018-01-05T00:08:50+00:00
Breng je natuurlijke schoonheid naar voren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dat kan met de Lip Gloss uit de Savvy Minerals-lijn van Young Living. Behoudt een natural look door een subtiele tot medium kleurdekking met een mooie glans. Het is eenvoudig aan te brengen en plakt niet (in tegenstelling tot veel andere merken lipgloss). Het houdt je lippen vochtig en maakt ze zacht en voller ogend. Deze lipgloss is ook prima te combineren met de lipsticks van Young Living en zo kun je je look prima aanpassen. Van frisse, natural look tot prachtige evening look.

En het mooiste van alles: het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevat geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, synthetische geurstoffen of synthetische kleurstoffen! Bovendien is het niet getest op dieren!

De kleuren 

Er zijn nu vier prachtige kleuren verkrijgbaar! Ga over de betreffende lipgloss heen om te ontdekken hoe deze heet!

#21688

Maven

#21689

Journey

#20832

Embrace

#20825

Abundant

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.

Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen natuurlijke schoonheid. De Lipstick uit de Savvy Minerals-lijn van Young Living brengt dit naar voren. Deze lipstick is heel makkelijk aan te brengen (erg smooth), heeft een creamy textuur en een medium dekking. De prachtige, natuurlijke kleuren geven jouw lippen een vollere look en rijke kleur! Voor het allerbeste resultaat bevochtig je eerst je lippen met de lippenbalsem van Young Living en daarna verwen je je lippen met de lipstick. Ook perfect te gebruiken samen met de lipgloss.

Net als bij de lipgloss geldt ook voor de lipstick dat deze is gemaakt met natuurlijke ingrediënten (waaronder hydraterende planten) en geen talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën, synthetische geurstoffen of synthetische kleurstoffen bevat! Bovendien is het niet getest op dieren!

De kleuren 

Er zijn nu vijf prachtige kleuren verkrijgbaar! Ga over de betreffende lipstick heen om te ontdekken hoe deze heet!

#21294

Wish

#21296

Uptown Girl

#21293

On A Whim

#21292

Daydream

#21295

Adore

Meer informatie 

Wil je een sheet met productinformatie zien, klik dan hier.